Siirry sisältöön
Syntymäpäivät ja juhlat.

Valmistujaiset

Juhlista saavutuksiasi upeasta valmistujaismenusta nauttien! Jotta te voisitte nauttia juhlista täysin sydämin, Pepper Catering huolehtii kaikista pitopalveluun liittyvistä asioista puolestasi. Me valmistamme menuun kuuluvat ruokalajit, toimitamme ne juhlapaikalle sekä huolehdimme ruokien esillepanosta ja tarjoilusta. Astioiden siivoaminen kuuluu pitopalveluumme, joten järjestäjien ei tarvitse murehtia mahdollisesta tiskivuoresta.

Uniikki valmistujaismenu koulunsa päättäneelle

Pitopalvelun hinta perustuu vieraiden lukumäärään sekä tilaukseen valittuihin ruokatuotteisiin. Pepper Cateringin tiimi on laatinut budjettiystävällisiä valmistujaismenuita, joissa ruokalajit on mietitty etukäteen. Näin vältytte turhalta suunnittelutyöltä ja saatte suussa sulavan menukokonaisuuden mahdollisimman pienellä vaivalla. Halutessanne voitte räätälöidä seurueellenne sopivan menun erilaisista ruokalajeista, jolloin tuloksena syntyy herkullinen ja uniikki makuelämys vastaamaan juuri teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Pitopalvelu on loistava keino välttyä turhalta stressiltä ja vaivalta, joita juhlien järjestämiseen usein liittyy. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toivemenut jokaisen asiakkaamme kohdalla. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!

Klikkaa itsesi valmistujaismenujemme pariin ja jätä tarjouspyyntö! Jättämällä tarjouspyynnön et sitoudu mihinkään, mutta saat alustavan hinta-arvion pitopalveluun.

Tutustu valmistujaismenuihimme tästä

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat