Siirry sisältöön
Muistotilaisuuteen tarjoilut ja esillepano.

Muistotilaisuus

Hautajaiset ja muistotilaisuudet ovat eittämättä tilaisuuksista niitä vaikeimpia, jolloin ajatukset eivät välttämättä ensimmäisenä suuntaudu ruokailuun ja tarjottaviin. Me Pepper Cateringilla haluamme tehdä kaikkemme, jotta teidän tilaisuutenne sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii puolestanne itse menun valmistuksen, toimituksen, esillepanon sekä tarjoilun. Käytetyt astiat pyritään korjaamaan pikimmiten keittiöön, jotta tilaisuudessa säilyisi arvokas tunnelma alkuruoista jälkiruokakahvitteluun asti.

Edullinen muistotilaisuusmenu arvokkaaseen tilaisuuteen

Muistotilaisuusmenun hinta koostuu vieraiden sekä tarjoiltavien ruokalajien perusteella. Koska jokainen tilaisuus on meille tärkeä ja uniikki, voit valita joko ammattilaisten ennakkoon laatimista menuista tai voit myös halutessasi tiedustella räätälöidympää kokonaisuutta. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toiveet jokaisen asiakkaamme kohdalla. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!

Muistotilaisuusmenumme löytyvät vain klikkauksen päästä, joten tutustu kattavaan valikoimaamme ja jätä tarjouspyyntö. Jättämällä tarjouspyynnön et sitoudu mihinkään, vaan saat alustavan hinta-arvion pitopalveluun.

Tutustu muistotilaisuusmenuihin tästä

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat