Siirry sisältöön
Juhlatarjoilut syntymäpäiviin ja muihin juhliin.

Syntymäpäivät

Olivatpa syntymäpäiväjuhlat sinulle itsellesi tai yllätyksenä ystävälle, me hoidamme suussa sulavat tarjoiltavat koko seurueelle! Pepper Catering haluaa luoda huolettoman ja rennon tunnelman niin päivänsankarille kuin muulle juhlaväelle hoitamalla ruokalajien valmistuksen ja toimituksen, sekä esillepanon ja tarjoilun. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen ruokailijoista juhlien läpi, eikä järjestäjien tarvitse murehtia käytettyjen astioiden korjaamisesta keittiöön. Me hoidamme kaiken puolestanne!

Päivänsankarin näköinen syntymäpäivämenu

Pitopalvelun hinta syntymäpäiväjuhlille muodostuu vieraiden lukumäärästä sekä menuun valituista ruokatuotteista. Asiantuntevat keittiömestarimme ovat loihtineen valmiita menukokonaisuuksia, jotka ovat budjettiystävällisiä, mutta ennen kaikkea laadukkaita makuelämyksiä. Voitte valita ennalta laadituista menuistamme tai räätälöidä ainutlaatuisen menukokonaisuuden syntymäpäiväjuhliinne. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toivemenut jokaisen asiakkaamme kohdalla. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!

Klikkaa itsesi syntymäpäivämenujemme pariin ja jätä tarjouspyyntö! Jättämällä tarjouspyynnön et sitoudu mihinkään, mutta saat alustavan hinta-arvion pitopalveluun.

Tutustu syntymäpäivämenuihimme tästä

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat