SÄHKÖPOSTILLA SAATUJA PALAUTTEITA:
“Kaikki meni oikein hyvin. Erityisesti haluan kiittää henkilökuntaa hyvästä palvelusta. He olivat ystävällisiä ja homma sujui hyvin joutuisasti. Vähän meitä ihmetytti, että suolainen fetapiirakka oli täysin kylmä. Emme olleet puhuneet asiasta tilausvaiheessa, joten en halua valittaa asiasta. Lämmin piirakka olisi ehkä maistunut paremmalta. Kakut olivat erittäin hyviä. Kiitos yhteistyöstä!”
– Anita Eskola-Kronqvist 4.12.2021 –

“Kiitos kovasti kaikesta palvelusta, jonka saimme 🙂 Ruoka oli hyvää ja koko prosessi sujui ihan niin kuin toivoimme. Voin kovasti suositella teitä.”
-Margit Heikkinen 20.11.2021 –

“Ruuat olivat todella hyviä, vieraat kehuivat kovasti. Ja henkilökunta paikanpäällä toimi todella hienosti. Synttärisankari on tyytyväinen toimintaanne ja juhlat onnistuivat hienosti. Kiitos teille!”
– Päivi Mäkynen 20.11.2021 –

“Tarjoilija Pinja oli aivan loistava ammattitaitoinen, ystävällinen ja piti kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Ruoka oli maittavaa hyvin esille pantu laadittu aikataulu piti hyvin kutinsa ei tullut liian kiire missään vaiheessa. Kaikki meni niin kuin oli sovittu jäi hyvä mieli.”
– Heikki Salmela 20.11.2021 –

“Kaikki toimi hienosti ja täsmällisesti.”
– Hannu Lindell 19.11.2021 –

“Kiitos kaikille työntekijöille, teitte juhlastamme täydellisen.”
– Elina Saarijärvi 6.11.2021 –

“Oli kyllä niin ihanat ruuat suussasulavat paahtopaisti, härkäpata ja aivan mielettömän hyvä lohi loistavien kastikeiden kera, jopa salaatit oli niin maukkaita että jopa lihasyöjät nautti. Osa otti useaan kertaan lisää mikä kyllä kertoi kaiken. Laitettiin teidät kyllä ykköseksi kaikkiin tilaisuuksiin mitä meillä tulee ja suositellaan kyllä muillekin ja Miikka hoiti tarjoilun kyllä ammattitaitoisesti ja ensiluokkaisesti 10 pistettä ja papukaijamerkki päälle.”
– Tapio Pakanen 30.10.2021 –

“Kaikki oli muuten ok, mutta taisi olla nälkäistä porukkaa kun porukka haki lisää ja siinä alkoi jo sitten ruoka loppumaan. Ekalle kierrokselle kyllä riitti.”
– Jari Nurminen 27.10.2021 –

“Tilaus saatiin tehtyä nopeasti lyhyellä aikataululla, ja palvelu oli hyvin sujuvaa ja selkeää. Tilaisuus meni mainiosti, ja kaikki sovitut asiat hoituivat. Henkilökunnalle iso kiitos. Todella hyvä palvelukokonaisuus ja konsepti. Mielelläni suosittelen muillekin.”
– Harri Vellas 15.10.2021 –

“Kiitos tosi mukavasta ja asiallisesta palvelusta.”
– Rauno Laukkanen 10.10.2021 –

“Hyvät ruuat olivat, riittoisat tarjoilut.
Henkilökunnan toiminta oli ripeää ja asiakaspalvelu oli kohdillaan. Positiivisesti yllätyin kun astiat kerättiin pois eikä niitä tarvinnut itse viedä. Ehkä jopa liian pikaisesti, vähän aikaa olisi voinut antaa väen hakea lisää. Varsinkin kahvin kanssa tuntui olevan kovin kiire. Parannusehdotuksena voisi laittaa ruokatarjoilupöytään tms. menun esille nätisti. Samoin voisi panostaa jonkinlaisiin koristeisiin. Nyt olin onneksi itse niitä haalinut mukaani. Henkilökunta hoiti tiskauksen ja ruokien pakkauksen tosi hienosti, oli sujuvaa toimintaa. Kiitokset, kaikki sujui!”
– Anita Laakso 2.10.2021 –

“Olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaikki sujui vaivattomasti aina tilausvaiheesta juhlien loppuun asti. Ruoka oli todella maukasta ja se oli laitettu kauniisti esille. Henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa. Suosittelen.”
– Tiina Soininen 4.9.2021 –

“Kaikki sujui niin kuin ne oli sovittu. Palvelu oli ystävällistä. Ruoat olivat maukkaita.”
– Kirsti Ojala 4.9.2021 –

“Kaikki toimi hyvin ja joustavasti. Sain neuvoja moniin asioihin, joita en tiennyt koska ensimmäistä kertaa pitopalvelua käytin.”
– Kati Kuusiniemi, 3.9.2021 –

“Asiointi oli helppoa, ruoka hyvää ja palvelu tapahtumapaikalla erinomaista.”
– Jari Nurminen 2.9.2021 –

“Kiitos Markolle keikasta. Kokonaisuus onnistui kiitettävästi, ja juhlien sankari oli erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun. 🙂
Ruoka oli maittavaa ja sitä oli tarpeeksi. Kiitos myös keittiön tiimille.”
– Jenni Mattson 2.9.2021 –

”Hautajaisten muistotilaisuuden catering oli extrapositiivinen kokemus. Tarjolla olleet tuotteet olivat erittäin maukkaita ja niitä oli runsaasti, ja myös erikoisruokavaliot oli huomioitu. Paikalla ollut tarjoilusta vastannut henkilö oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, ja sai kaiken sujumaan aikataulun mukaan luonnikkaasti. Kokemukseni perusteella voin suositella yritystä lämpimästi.”
– Reijo Matilainen 28.8.2021 –

”Ruoka oli todella maistuvaa ja sai paljon kiitosta häävieraissa. Erityisesti iso kiitos todella ammattitaitoisesta toiminnasta juhlapaikalla. Homma sujui!”
– Noora Tasku 21.8.2021 –

”Kiitos, erinomaista ruokaa ja erinomainen tarjoilu.”
– Timo Keinonen 14.8.2021 –

”Kiitokset Tinolle! Hienosti hoitui kaikki! Olimme todella tyytyväisiä osaavaan ammattilaiseen sekä ruokiin, mitkä olivat todella herkulliset ja kauniisti aseteltu.”
– Kirsi Konnos 14.8.2021 –

”Ruoka oli maittavaa! Tarjoiluhenkilö oli ystävällinen ja hoiti tehtävät esimerkillisesti! Erittäin positiivinen kokemus.”
– Johanna Kuitunen 8.8.2021 –

”Erittäin onnistunut tilaisuus, pitopalvelu hoiti homman luonnikkaasti. Muuttuneet päivämäärät saatiin onnistuneesti hoidettua, ruoka oli hyvää ja oli ihanaa, kun se lähes kaikilta osin sopi ruoka-allergiselle morsiamelle. Tarjoilijat toimivat ajallaan ja ihanan huomaamattomasti. Kiitos!”
– Saara Jyrkkä 7.8.2021 –

”Ystävällinen palvelu aina tilauksesta toteutukseen. Kaikki toimi kuten oli suunniteltu, erityisruokavaliot otettiin erityisen hyvin huomioon. Juhlissa pitopalvelusta vastannut henkilö teki juhlien onnistumisen eteen jopa enemmän kuin ennalta oli sovittu. Ruoka oli maukasta ja sitä oli runsaasti. Suosittelen!”
– Tarja Maaranen 1.8.2021 –

”Erittäin sujuva asiointi, herkulliset ruuat ja kaunis esillepano. Tiina hoiti kaiken ystävällisesti ja tehokkaasti. Myös vieraat kommentoivat useaan kertaan herkullisia tarjoiluja. Olimme hyvin tyytyväisiä kaikkeen!”
– Riikka Turunen 1.8.2021 –

”Kaikki sujui jouhevasti. Ruuista paljon kehuja juhlaväeltä. Tino hoiti hommansa rennon asiallisesti. Pepperin osuus oli juuri sopiva osanen rentoa juhlapäivää. Kiitos!”
– Johanna Järä 31.7.2021 –

”Kaikki meni niin kuin oli sovittu ja henkilökunta oli avuliasta ja aikaansaavaa. Ruokaa oli todella riittävästi ja vaikka muutama vieras tuli hieman myöhemmin heille henkilökunta jätti vielä valmiit annokset syötäväksi. Sovittu aika riitti todella hyvin. Vieraat kiittelivät ruuan makuja ja muutama otti myös yhteystietoja ylös omia juhliaan ajatellen.”
– Sirpa Kulmala 31.7.2021 –

”Kiitos ammattitaitoisesta ja ahkerasta palvelusta hääjuhlassamme! Työntekijät olivat hyvin palvelualttiita ja hoitivat cateringin juhlissa todella iloisesti ja osaavasti. Me ja vieraamme kehuimme ruokaa pitkin iltaa ja olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme teidät. Kiitos!”
– Riina Rinta-aho 24.7.2021 –

”Erittäin onnistunut tilaisuus! Herkullisten tarjoilujen lisäksi Lotan iloisen reipas ja ammattimainen toiminta kruunasi onnistuneen päivän! Olenkin jo suositellut teitä tutuilleni!”
– Timo Ala-Rämi 24.7.2021 –

”Ihan mielettömän hyvä palvelu ja ruoat. Tarjoilija kolmikko oli ammattitaitoisia, hymyileväisiä ja niin reippaita. Koko homma oli hanskassa alusta loppuun. Ruoka oli kauniisti esillä ja maku oli aivan täydellinen. Juhlissa erikseen 70 ihmistä tuli kehumaan ruokaa ja palvelua. Iso kiitos!”
– Heidi Vilppola 24.7.2021 –

”Oli todella hienoa kun pääsitte aika nopealla aikataululla hoitamaan häidemme pitopalvelun. Ja kaikki meni niin upeasti. Ruokaa kehuttiin paljon ja teidän työntekijöiden aktiivisuutta ja läsnäoloa. Hommat hoitui, ruoat olivat hyviä ja esillepano hienoa. Ja allergiaruokia kehuttiin myös paljon 😊 ja niitä olikin aikas iso määrä 😅
Kiitos paljon!! ❤️”
– Rosanna Raitanen 17.7.2021 –

”Yhteydenpito oli vaivatonta ja nopeaa. Meidän toiveitamme kuunneltiin. Ennen tapahtumaa yhteyshenkilön kanssa saimme sovittua kaikesta. Juhlapaikalla henkilökunta oli mahtavaa. He tekivät varmasti vielä enemmän kuin olisi tarvinnut. He olivat ystävällisiä ja tehokkaita. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli yllin kyllin. Juhlapaikalla kaikki sujui mutkattomasti ja kaikki vieraat kehuivat sekä ruokaa että ammattimaista henkilökuntaa. Hääjuhlissa ruoka on aina isossa roolissa ja tästäkin ansiosta meidän juhlapäivämme oli täydellinen! Kiitos erittäin hyvästä palvelusta ja olemme iloisia, että valitsimme teidät isoon juhlaamme!”
– Heidi Pohjoismäki 17.7.2021 –

”Juhlat sujuivat hienosti, ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi. Kaunis esille laitto. Astioiden vuokraus teiltä oli hyvä idea.”
– Miia Räisänen 4.7.2021 –

”Kiitos loistavasta palvelusta ja erittäin maukkaista tarjoiluista juhlissamme. Asiointi oli sujuvaa, mutkatonta ja nopeaa ennen tilaisuutta ja samoin paikan päällä juhlamme aikana. Kaikki oli meille niin helppoa. Tarjoilut olivat todella maukkaita ja lisäksi näyttävän näköisiä, tarjoiluista tuli kehuja myös juhlavierailta. Myös erityisruokavaliot huomioitiin hyvin. Tulen tilaamaan teiltä vielä uudestaan!”
– Pauliina Lahdelma 4.7.2021 –

”Kiitokset kaikille Pepper cateringissä! Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kaikki sujui kommelluksitta alusta loppuun. Lotta oli oikein mukava, ystävällinen ja palvelualtis. Kaikki oli pitopaikalla valmista alta aikayksikön.”
– Pirjo-Riitta Urvanta 3.7.2021 –

”Olemme tyytyväisiä palveluun, ruoka ole erinomaista ja maukasta erikoisruokavalioista huolimatta, erikoisruokavaliot otettiin huomioon ja melkein kaikki tarjoilut sopivat suurimmalle osalle, ruokaa oli riittävästi kaikille ja palvelu erinomaista. Kiitos!”
– Outi Kettunen 3.7.2021 –

”Pelkkää positiivista palautetta! Yhteistyö on sujunut jouhevasti ja olemme saaneet vastaukset teiltä aina viivytyksettä.
Ruoka oli kaikin puolin erinomaista ja sitä oli riittävästi.
Henkilökunnan toiminta juhlissa oli erittäin ammattimaista, kohteliasta ja joustavaa.
Iso kiitos teille loistavasta palvelusta 😊”
– Susanna Raivio 3.7.2021 –

”Ruokaa oli riittävästi ja se oli erittäin maukkaan makuista. Esillepano oli aivan viimeisen päälle ja palvelu myös tarjoilijan toimesta ensiluokkaista. Ruoka ja järjestelyt saivat paljon kehuja juhlijoiden toimesta. Vahva suositus!”
– Hanna-Mari Hannula 23.6.2021 –

”Kiitos vielä Catering väelle! Kaikki sujui erittäin jouhevasti ja sovitulla tavalla ja ruoat sekä kakku olivat erinomaisia, vieraat kehuivat myös kovasti.
Voimme lämpimästi suositella Pepper cateringia!”
– Janika Uotila 19.6.2021 –

MIKSI PEPPER CATERING?

Pepperin pitopalvelu tuo tarjoilut juhliin ja tapahtumiin.

Voit tilata ruuat toimitettuna ja tarjoiltuna paikanpäällä tai voit noutaa tilausruuan itse keittiöltämme.

Koko Etelä-Suomen alueella
Näet hinnan heti
96% suosittelee
Miksi juuri Pepper Catering?

Toimimme koko Etelä-Suomen alueella.
Näet hinnan heti.
96% asiakkaista suosittelee.

Pyydä tarjous

Pepper Catering 2021