Shamppanja kilistys

Kokemuksia

Janoamme kuulla, kuinka onnistuimme työssämme! Risut ja ruusut auttavat meitä parantamaan tuotteidemme ja palveluidemme laatua, jotta juhlasi onnistuisivat entistä paremmin tulevaisuudessa. Keräämme aktiivisesti palautetta jokaisesta tehdystä tilauksesta, ja olemmekin niittäneet tähän mennessä oikein hyvää satoa positiivisten palautteiden suhteen.
Käsittelemme vielä palautteita!

Olimme todella tyytyväisiä palvelun helppouteen ja kokonaisuuteen. Ruoka oli todella hyvää ja kauniisti esille laitettua. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja annoimme hänelle paikan päälläkin positiivista palautetta. Kiitämme kovasti saamastamme palvelusta ja suosittelemme lämmöllä teitä muillekin.
Tea Puisto
Häät 22.2.2022

Tarjoilijamme oli aivan huippu, meidän eikä vierailemme ei tarvinnut huolehtia mistään, vaan tarjoilija oli hienosti koko ajan tasalla ja me saimme nauttia juhlista.
Sanna Kuusinen
Häät 19.2.2022

Kaikki hoitui niinkuin pitikin. Ihmiset kehuivat ruokaa. Hlökunta oli ammattitaitoista ja asiakaspalvelu hoitui ilolla.
Siiri Eskelinen
Häät 11.12.2021

Tarjoilut olivat jymymenestys ja vieraat kehuivat erityisesti donitsivalikoimaa. Pöytä oli katettu kauniisti ja Pinjan toiminta paikalla oli hyvin ammattimaista ja ystävällistä. Ylipäätään asioista sopiminen oli sujuvaa ja saimme hyvää palvelua ja juhlat onnistuvat ansiostanne erinomaisesti. Kiitos
Kaisa Lind
Kastetilaisuus ja syntymäpäiväjuhlat 4.12.2021
Kaikki toimi hienosti ja täsmällisesti.
Hannu Lindell
Muistotilaisuus 20.11.2021

Ruuat olivat todella hyviä, vieraat kehuivat kovasti. Ja henkilökunta paikan päällä toimi todella hienosti. Synttärisankari on tyytyväinen toimintaanne ja juhlat onnistuivat hienosti. Kiitos teille!
Päivi Mäkynen
Syntymäpäiväjuhlat 20.11.2021

Tarjoilija Pinja oli aivan loistava ammattitaitoinen, ystävällinen ja piti kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Ruoka oli maittavaa, hyvin esille pantu laadittu aikataulu piti hyvin kutinsa ei tullut liian kiire missään vaiheessa. Kaikki meni niin kuin oli sovittu, jäi hyvä mieli.
Heikki Salmela
Yritysjuhla 19.11.2021

Oli kyllä niin ihanat ruuat suussa sulavat paahtopaisti, härkäpata ja aivan mielettömän hyvä lohi loistavien kastikkeiden kera, jopa salaatit olivat niin maukkaita, että jopa lihasyöjät nauttivat. Osa otti useaan kertaan lisää mikä kyllä kertoi kaiken. Laitettiin teidät kyllä ykköseksi kaikkiin tilaisuuksiin mitä meillä tulee ja suositellaan kyllä muillekin ja Miikka hoiti tarjoilun kyllä ammattitaitoisesti ja ensiluokkaisesti 10 pistettä ja papukaijamerkki päälle.
Sokos Herkku Tampere, Tapio Pakanen
Henkilökunnan virkistysjuhlat 30.10.2021
Tilaus saatiin tehtyä nopeasti lyhyellä aikataululla, ja palvelu oli hyvin sujuvaa ja selkeää. Tilaisuus meni mainiosti, ja kaikki sovitut asiat hoituivat. Henkilökunnalle iso kiitos. Todella hyvä palvelukokonaisuus ja konsepti. Mielelläni suosittelen muillekin.
Harri Vellas
Yritystilaisuus 15.10.2021

Kaikki toimi hyvin ja joustavasti. Sain neuvoja moniin asioihin, joita en tiennyt koska ensimmäistä kertaa pitopalvelua käytin.
Sukkamestarit Oy, Kati Kuusiniemi
Yritysjuhla 3.9.2021

Kiitos Markolle keikasta. Kokonaisuus onnistui kiitettävästi, ja juhlien sankari oli erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli tarpeeksi. Kiitos myös keittiön tiimille.
Jenni Mattson
Syntymäpäiväjuhlat 2.9.2021

Hautajaisten muistotilaisuuden catering oli extrapositiivinen kokemus. Tarjolla olleet tuotteet olivat erittäin maukkaita ja niitä oli runsaasti, ja myös erikoisruokavaliot oli huomioitu. Paikalla ollut tarjoilusta vastannut henkilö oli hyvin kohtelias ja ystävällinen, ja sai kaiken sujumaan aikataulun mukaan luonnikkaasti. Kokemukseni perusteella voin suositella yritystä lämpimästi.
Reijo Matilainen
Muistotilaisuus 28.8.2021
Ruoka oli todella maistuvaa ja sai paljon kiitosta häävieraissa. Erityisesti iso kiitos todella ammattitaitoisesta toiminnasta juhlapaikalla. Homma sujui!
Noora Tasku, 21.8.2021

Kiitokset Tinolle! Hienosti hoitui kaikki! Olimme todella tyytyväisiä osaavaan ammattilaiseen sekä ruokiin, mitkä olivat todella herkulliset ja kauniisti aseteltu.
Kirsi Konnos
Ylioppilasjuhlat 14.8.2021

Ystävällinen palvelu aina tilauksesta toteutukseen. Kaikki toimi kuten oli suunniteltu, erityisruokavaliot otettiin erityisen hyvin huomioon. Juhlissa pitopalvelusta vastannut henkilö teki juhlien onnistumisen eteen jopa enemmän kuin ennalta oli sovittu. Ruoka oli maukasta ja sitä oli runsaasti. Suosittelen!
Tarja Maaranen
Rippijuhlat 1.8.2021

Kaikki meni niin kuin oli sovittu ja henkilökunta oli avuliasta ja aikaansaavaa. Ruokaa oli todella riittävästi ja vaikka muutama vieras tuli hieman myöhemmin heille henkilökunta jätti vielä valmiit annokset syötäväksi. Sovittu aika riitti todella hyvin. Vieraat kiittelivät ruuan makuja ja muutama otti myös yhteystietoja ylös omia juhliaan ajatellen.
Sirpa Kulmala
Rippijuhlat 31.7.2021

Kaikki sujui jouhevasti. Ruuista paljon kehuja juhlaväeltä. Tino hoiti hommansa rennon asiallisesti. Pepperin osuus oli juuri sopiva osanen rentoa juhlapäivää. Kiitos!
Johanna Järä
Syntymäpäiväjuhlat 31.7.2021

Kiitos ammattitaitoisesta ja ahkerasta palvelusta hääjuhlassamme! Työntekijät olivat hyvin palvelualttiita ja hoitivat cateringin juhlissa todella iloisesti ja osaavasti. Me ja vieraamme kehuimme ruokaa pitkin iltaa ja olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme teidät. Kiitos!
Riina Rinta-aho
Häät 24.7.2021
Oli todella hienoa, kun pääsitte aika nopealla aikataululla hoitamaan häidemme pitopalvelun. Ja kaikki meni niin upeasti. Ruokaa kehuttiin paljon ja teidän työntekijöiden aktiivisuutta ja läsnäoloa. Hommat hoituivat, ruoat olivat hyviä ja esillepano hienoa. Ja allergiaruokia kehuttiin myös paljon ja niitä olikin aikas iso määrä. Kiitos paljon!!
Rosanna Raitanen
Häät 17.7.2021

Yhteydenpito oli vaivatonta ja nopeaa. Meidän toiveitamme kuunneltiin. Ennen tapahtumaa yhteyshenkilön kanssa saimme sovittua kaikesta. Juhlapaikalla henkilökunta oli mahtavaa. He tekivät varmasti vielä enemmän kuin olisi tarvinnut. He olivat ystävällisiä ja tehokkaita. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli yllin kyllin. Juhlapaikalla kaikki sujui mutkattomasti ja kaikki vieraat kehuivat sekä ruokaa että ammattimaista henkilökuntaa. Hääjuhlissa ruoka on aina isossa roolissa ja tästäkin ansiosta meidän juhlapäivämme oli täydellinen! Kiitos erittäin hyvästä palvelusta ja olemme iloisia, että valitsimme teidät isoon juhlaamme!
Heidi Pohjoismäki
Häät 17.7.2021

Kiitos loistavasta palvelusta ja erittäin maukkaista tarjoiluista juhlissamme. Asiointi oli sujuvaa, mutkatonta ja nopeaa ennen tilaisuutta ja samoin paikan päällä juhlamme aikana. Kaikki oli meille niin helppoa. Tarjoilut olivat todella maukkaita ja lisäksi näyttävän näköisiä, tarjoiluista tuli kehuja myös juhlavierailta. Myös erityisruokavaliot huomioitiin hyvin. Tulen tilaamaan teiltä vielä uudestaan!
Pauliina Lahdelma
Kastejuhla 4.7.2021

Olemme tyytyväisiä palveluun, ruoka ole erinomaista ja maukasta erikoisruokavalioista huolimatta, erikoisruokavaliot otettiin huomioon ja melkein kaikki tarjoilut sopivat suurimmalle osalle, ruokaa oli riittävästi kaikille ja palvelu erinomaista. Kiitos!
Outi Kettunen
Muistotilaisuus 3.7.2021

Kiitokset kaikille Pepper cateringissä! Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kaikki sujui kommelluksitta alusta loppuun. Lotta oli oikein mukava, ystävällinen ja palvelualtis. Kaikki oli pitopaikalla valmista alta aikayksikön.
Pirjo-Riitta Urvanta
Syntymäpäivät 3.7.2021
Pepper Catering hoiti pitopalvelun häissämme aivan erinomaisesti: ruoka oli todella hyvää (juuri sellaista mitä olimme toivoneetkin) ja tarjoilu oli ammattimaista ja sopivasti huomaamatonta. Yhteydenpito sujui todella hyvin, eli kokonaisarvosana on ehdottomasti 5 tähteä. Voisin ottaa Pepper Cateringin uudestaankin hoitamaan juhlieni tarjoilua, niin hyvä kokemus tästä jäi.
Maria Asmala, 30.5.2019