Pikkujoulut

Joulusesongin kynnyksellä on aika kääntää katseet pikkujouluihin! Juhlaan tyypillisesti kuuluu hyvä ruoka ja juoma luoden täydellisen tunnelman pienelle irrottelulle hyvässä seurassa. Pepper Catering haluaa varmistaa, että pikkujoulujuhlanne sujuvat mallikkaasti mahdollisimman vähällä vaivalla. Huipputason henkilökuntamme huolehtii puolestanne niin ruokatuotteiden valmistuksen ja kuljetuksen, kuten myös esillepanon ja tarjoilun. Näin juhlaseurueenne voi nauttia koko olemuksellaan ikimuistoisesta menusta murehtimatta seuraavia peliliikkeitä. Mikä parasta, henkilökuntamme hoitaa käytetyt astiat keittiöön, jolloin suurilta tiskivuorilta vältytään juhlien loputtua.
Shamppanja kilistys

Ravintolatasoinen pikkujoulumenu edulliseen hintaan

Pepper Catering tarjoaa laajan valikoiman suussa sulavia menuita, jotka ammattitaitoiset keittiömestarimme on laatineet luoden budjettiystävällisiä ja laadukkaita makuelämyksiä koko juhlaväelle. Voitte valita valmiista menukokonaisuuksistamme tai räätälöidä täysin uniikin ruokalistan vastaamaan seurueenne toiveita ja tarpeita. Pitopalvelun hinta muodostuu sekä vieraiden lukumäärästä että valituista ruokatuotteista, ja me Pepper Cateringilla haluamme tarjota teille laadukkaan, ravintolatason menukokonaisuuden parhaaseen hintaan. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toivemenut jokaisen asiakkaamme kohdalla. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!
Pikkujoulumenumme löytyvät vain klikkauksen päästä, joten tutustu valikoimaamme ja jätä tarjouspyyntö! Jättämällä tarjouspyynnön et sitoudu mihinkään, mutta saat alustavan hinta-arvion pitopalveluun.
Tutustu pikkujoulumenuihimme tästä