Siirry sisältöön
Kahvitukset ja erilaiset juhlat ammattitaidolla.

Mitä pitopalvelu pitää sisällään?

Jokainen tilaisuus ja siihen kuuluvat odotukset ovat erilaisia ja yksilöllisiä. Tästä syystä olemme luoneet pitopalvelun, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Pitopalvelumme on kattava kokonaisuus, johon sisältyy maittavista ruokalajeista koostuva ravintolatasoinen menu sekä ammattitasoinen henkilökunta huolehtimaan muun muassa ruokien toimituksesta ja tarjoilusta. Tarvittaessa voit tilausta tehdessäsi kertoa tarpeistasi koskien astioiden vuokrausta, jolloin me toimitamme ruokatuotteiden yhteydessä kaikki tarvittavat tarjoiluastiat sekä ruokailuvälineet serviettejä myöten.

Laske pitopalvelun hinta

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat

Lähes koko Etelä-Suomen alueella

Pepper Catering toimii jopa 80 kilometrin säteellä Tampereelta, joten etäisyys ei ole ongelma pitopalvelun suhteen. Palvelemme muun muassa Ylöjärvellä, Orivedellä, Lempäälässä, Kangasalla sekä muissa Tampereen lähikunnissa. Koska juhlia järjestetään paljon muuallakin kuin Tampereella, halusimme laajentaa aluettamme suuremmalle alueelle.

Lue lisää

“Olimme todella tyytyväisiä palvelun helppouteen ja kokonaisuuteen. Ruoka oli todella hyvää ja kauniisti esille laitettua. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja annoimme hänelle paikan päälläkin positiivista palautetta. Kiitämme kovasti saamastamme palvelusta ja suosittelemme lämmöllä teitä muillekin.”

TEA PUISTO, HÄÄT, 22.2.2022

Lue lisää ajankohtaisia palautteita

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta. Voit myös varata ajan (15 min) puheluun tai etätapaamiseen, jossa käydään läpi toiveenne tilaisuuteenne liittyen.

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös: