Siirry sisältöön
Häätarjoilut ja tilaisuudet.

Häät

Hääjuhla on pariskunnan tärkein tapahtuma, ja me Pepper Cateringilla haluamme auttaa teitä tärkeän päivän äärellä. Olemme sitä mieltä, että tulevan avioparin ja lähipiirin ei tule huolehtia ruokailun etenemisestä tai ylläpidosta häiden aikana. Pitopalvelu on hyvä vaihtoehto häiden järjestämiseen, mikäli haluatte, että joku muu huolehtii puolestanne ruokien valmistuksen, kuljetuksen sekä tarjoilun. Onnistunut juhla-ateria tekee tärkeästä päivästänne tyylikkään ja ikimuistoisen.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa ruokatuotteiden toimituksen, esillepanon ja tarjoilun sekä astioiden korjauksen pöydistä keittiöön. Näin te voitte nauttia hääjuhlasta täysin sydämin ja keskittyä luomaan taianomaisia muistoja rakkaimpiesi kanssa. Pitopalvelu on helppo ja nopea keino luoda ravintolatasoisia makuelämyksiä koko juhlaväelle pienellä vaivalla. Supersuositusta juhlamenustamme löydätte laajan valikoiman maistuvia herkkuja maistuvista alkupaloista suussa sulaviin jälkiruokiin, joista voitte poimia suosikkinne omaan juhla-ateriaanne. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toivemenut jokaisen asiakkaamme kohdalla. Tutustukaa valikoimiimme, ja luokaa juuri teidän näköisenne häämenu!

Hääbudjetti ja -menu askarruttavat?

Häämenun hinta ja sen sovittaminen hääbudjettiin saattavat aiheuttaa monille päänvaivaa, mutta Pepper Catering on pyrkinyt luomaan myös budjettiystävällisiä menuita, jotka laadusta tinkimättä maistuvat jokaiselle häävieraalle. Itse pitopalvelun hinta muodostuu vieraiden lukumäärän sekä tilaukseen lisättyjen ruokatuotteiden mukaan. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!

Häämenuvaihtoehtoihimme, jotka löytyvät vain klikkauksen päästä. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja jätä tarjouspyyntö! Jättämällä tarjouspyynnön saat alustavan hinta-arvion sitoumuksetta.

Tutustu häämenuihin

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat