Maittavat jouluruoat kotiin 2023 -
tee tilaus hyvissä ajoin

Pepper Cateringin verkkokaupasta tilaat herkulliset, valmiit jouluruoat. Valitse kotiinkuljetus tai haku lähimmästä toimipisteestämme. Helpota joulukiireitäsi ja keskity oleelliseen nauttimalla kiireettömästä joulusta. Tilaa tästä
Tilaa jouluruoat viimeistään ke 20.12.2023.
Jouluruokien toimitusvaihtoehdot
Jouluruoat voit noutaa voit myös suoraan Pepper Cateringin tuotantokeittiöltä. Noutopäivä on la 23.12.2023 klo 11–16 (0 €).
Voit noutaa jouluruoan myös lähimmästä Pepper–ravintolasta (Kangasala, Nokia, Ylöjärvi) la 23.12.2023 ravintolan aukioloaikoina (14,90 €).
Kun haluat jouluruoan kotiovellesi, voit tilata kotiinkuljetuksen verkkokauppatilauksesi yhteydessä (20 € + 1 € per km).
Jouluruoka – hakusanoja
bataattilaatikko paistettuna kotiin, bataattilaatikko valmiina kotiin, imelletty perunalaatikko paistettuna kotiin, imelletty perunalaatikko valmiina kotiin, joulukinkku paistettuna, joulukinkku paistettuna kotiin, joulukinkku kotiin, joulukinkku valmiina kotiin, joululaatikot valmiina, joululaatikot kotiin, joululounas, joulumenu, jouluruoka, jouluruoka valmiina kotiin, jouluruoka kotiin, joulurosolli valmiina kotiin, lanttulaatikko paistettuna kotiin, lanttulaatikko valmiina kotiin, paras joulukinkku, porkkanalaatikko paistettuna kotiin, porkkanalaatikko valmiina kotiin, tilaa joululaatikot kotiin, tilaa jouluruoat kotiin, täydellinen joulukinkku, valmis joulukinkku, kinkku valmiina Tampere, joululounas valmiina Tampere, joulumenu, kinkku paistettuna Tampere
Akaa, Forssa, Hauho, Huittinen, Humppila, Häijää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ikaalinen, Kangasala, Kankaanpää, Kiikoinen, Kuhmoinen, Kuru, Kylmäkoski, Lempäälä, Luopioinen, Mänttä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sahalahti, Sastamala, Teisko, Toijala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi
Tervetuloa Pepper Cateringin jouluruokakauppaan – toteuta kiireetön joulu
Verkkokauppaan

Tilaa jouluruoka valmiina, niin säästät aikaa ja vaivaa

Nykyään on yhä tavallisempaa, että jouluruoat tilataan valmiina kotiin. Jouluherkuista voi toki tehdä myös osan (tai tietysti kaiken) itse, mutta joidenkin jouluruokien kohdalla voi olla jopa järkevää oikaista hieman. Hyviä esimerkkejä hiukan isotöisemmistä jouluruoista ovat esimerkiksi laatikot, kinkku, rosolli ja juhlapöydän näyttävä joulukakku.
Joulu on otollista aikaa kunnolliselle rauhoittumiselle, jota voi edesauttaa se, että jouluruoat voi tilata valmiina joulupöytään. Kaikkea ei enää tarvitse tehdä itse. Tilaamalla jouluruoat valmiina jää myös enemmän aikaa mukavalle tekemiselle, kuten piparkakkutalon koristelulle, peleille ja leikeille tai muuten vain rennolle oleskelulle.
Tilaa jouluruoat
Joulun tunnelmaa

Pepper Cateringin perinteiset joululaatikot

Jätä joululaatikoiden valmistaminen osaaviin käsiimme! Joululaatikoiden paistaminen on meillä Pepper Cateringingillä muodostunut jo perinteeksi. Tämä perinteikäs joulupuuha virittää aistit avoimeksi jouluun ja on merkki siitä, että paljon odotettu joulunaika saapuu katkaisemaan arjen tohinat hetkeksi. Pepper Cateringin joululaatikoiden reseptit ovat hioutuneet vuosien varrella omanlaisikseen ja tänä päivänä joululaatikot valmistetaan huolella ja ammattitaidolla alusta loppuun saakka itse omassa keittiössämme.
Valikoimastamme löytyvät perinteiset joululaatikot, kuten kestosuosikit lanttu- ja porkkanalaatikko, perunalaatikko, sekä imelletty perunalaatikko. Perinteisten joululaatikoiden ohella tilausvalikoimastamme löytyy muun muassa perinteisten tuttujen laatikoiden rinnalle suureen suosioon noussut bataattilaatikko.

Perinteinen joulukinkku

Perinteinen joulukinkku on monelle suomalaiselle ehdottomasti se joulupöydän tärkein herkku. Joulukinkku paistetaan hitaasti matalassa lämmössä ja kuorrutetaan sinapilla ja korppujauholla. Pepper Cateringilla valmistamme tilauksesta seuraavat vaihtoehdot: kokonainen kypsä kinkku tai helpot, valmiiksi siivutetut joulukinkkusiivut. Tilaa täksi jouluksi taatusti mehevä ja ja maukas kinkku valmiina! Toimitamme kinkut ja muut jouluruoat Tampereelle ja lähialueille aina 80 km päähän.

Perinteiset lihapullat

Olemme huomanneet, että erityisesti lapsiperheissä perinteiset ”mummon lihapullat” ovat se suurin suosikki. Siksi tarjoamme perinteisiä lihapullia tänä jouluna jouluruokavalikoimassamme. Pepper Cateringin kokkitontut takaavat, että nämä lihapullat saavat peukut niin pieniltä, kuin isommiltakin herkuttelijoilta!

Joulupöydän rosolli ja alkupalat

Jouluiset salaatit valmistetaan viime hetkellä juuri ennen jouluruokien noutoa. Näin takaamme, että tuoreista aineksista kootut salaatit säilyvät parhaimmillaan koko joulun ajan. Perinteisen jouluisen rosollin ja kestosuosikin jouluisen sienisalaatin lisäksi voit tilata Pepper Cateringin herkullisia jouluruokia, joissa olemme huomioineet myös vegaanit. Tänä vuonna joulun alkuruokina voit tilata seuraavia: punajuuri-aurajuustosalaatti, caesarsalaatti, hedelmäinen leipäjuustosalaatti, savukala-perunasalaatti, glögipikkelöidyt vihannekset, katkarapu Skagen, vegaaninen Skagen, fenkoli-tillisilli, kylmäsavulohiterriini, seesamkanaa, paahtopaistia ja piparjuurimajoneesia, itsesavustettua härkäpastramia sekä saaristolaisleipää. Valitse omat suosikkisi näistä ihanista herkuista!

Joulupuuro ja perinteinen luumu-rusinakeitto

Moni meistä muistaa aikaisemmista jouluista perinteisen riisipuuron ja suvusta toiseen kulkeneen luumu-rusinakeiton. Nekin on mukava tilata valmiina ja nauttia ihanan kiireettömästä joulusta.

Pepper Cateringin makeat joulupöydän jälkiruoat

Joulun ihanimmat jälkiruoat löytyvät Pepper Cateringin tilausruokavalikoimasta. Tämän joulun tilausruokien listalta voit tilata seuraavat joulupöydän kruunaajat: pipari-banoffee, jouluhalko, appelsiini-suklaa ja jouluinen rockyroad.
Tilaa jouluruoat helposti suoraan verkkokaupastamme
Verkkokauppaan
Lehtimäenkatu 3, 37150 Nokia
Lisätietoja jouluruokien tilaamisesta saat puhelimitse 044 732 5366, WhatsAppilla 044 732 5366 tai sähköpostilla myynti@peppercatering.fi.
Hyvää joulun odotusta!