Maittavat jouluruoat kotiin 2023 -
tee tilaus ajoissa!

Tilaa Pepper Cateringin verkkokaupasta herkulliset jouluruoat kotiin. Hoida jouluruoat hyvissä ajoin pois muistilistalta ja nauti kiireettömästä joulusta. Voit valita kotiinkuljetuksen tai haun lähimmästä toimipisteestämme.
Jouluruokien toimitusvaihtoehdot ja hinnat
Jos haluat jouluruoan kotiovellesi, voit tilata kotiinkuljetuksen verkkokauppatilauksesi yhteydessä (20 € + 1 € per km).
Voit noutaa jouluruoan myös lähimmästä Pepper–ravintolasta (Kangasala, Nokia, Ylöjärvi) pe 23.12.2023. ravintolan aukioloaikoina (6,90 €).
Noutaa voit myös suoraan Pepper Cateringin tuotantokeittiöltä. Noutopäivä on pe 23.12.2023 klo 14–20 (0 €).
Osoite: Pepper Catering Lehtimäenkatu 3, 37150 Nokia
Jouluruoka – hakusanoja
bataattilaatikko paistettuna kotiin, bataattilaatikko valmiina kotiin, imelletty perunalaatikko paistettuna kotiin, imelletty perunalaatikko valmiina kotiin, joulukinkku paistettuna, joulukinkku paistettuna kotiin, joulukinkku kotiin, joulukinkku valmiina kotiin, joululaatikot valmiina, joululaatikot kotiin, joululounas, joulumenu, jouluruoka, jouluruoka valmiina kotiin, jouluruoka kotiin, joulurosolli valmiina kotiin, lanttulaatikko paistettuna kotiin, lanttulaatikko valmiina kotiin, paras joulukinkku, porkkanalaatikko paistettuna kotiin, porkkanalaatikko valmiina kotiin, tilaa joululaatikot kotiin, tilaa jouluruoat kotiin, täydellinen joulukinkku, valmis joulukinkku
Akaa, Forssa, Hauho, Huittinen, Humppila, Häijää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ikaalinen, Kangasala, Kankaanpää, Kiikoinen, Kuhmoinen, Kuru, Kylmäkoski, Lempäälä, Luopioinen, Mänttä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sahalahti, Sastamala, Teisko, Toijala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi
Tervetuloa Pepper Cateringin jouluruokakauppaan – toteuta kiireetön joulu
Verkkokauppaan

Tilaa jouluruoka valmiina, niin säästät aikaa ja vaivaa

Nykyään on yhä tavallisempaa, että jouluruoat tilataan valmiina kotiin. Jouluherkuista voi toki tehdä myös osan (tai tietysti kaiken) itse, mutta joidenkin jouluruokien kohdalla voi olla jopa järkevää oikaista hieman. Hyviä esimerkkejä hiukan isotöisemmistä jouluruoista ovat esimerkiksi laatikot, kinkku, rosolli ja juhlapöydän näyttävä joulukakku.
Joulu on otollista aikaa kunnolliselle rauhoittumiselle, jota voi edesauttaa se, että jouluruoat voi tilata valmiina joulupöytään. Kaikkea ei enää tarvitse tehdä itse. Tilaamalla jouluruoat valmiina jää myös enemmän aikaa mukavalle tekemiselle, kuten piparkakkutalon koristelulle, peleille ja leikeille tai muuten vain rennolle oleskelulle.
Tilaa jouluruoat
Joulun tunnelmaa

Pepper Cateringin perinteiset joululaatikot

Jätä joululaatikoiden valmistaminen osaaviin käsiimme! Joululaatikoiden paistaminen on meillä Pepper Cateringingillä muodostunut jo perinteeksi. Tämä perinteikäs joulupuuha virittää aistit avoimeksi jouluun ja on merkki siitä, että paljon odotettu joulunaika saapuu katkaisemaan arjen tohinat hetkeksi. Pepper Cateringin joululaatikoiden reseptit ovat hioutuneet vuosien varrella omanlaisikseen ja tänä päivänä joululaatikot valmistetaan huolella ja ammattitaidolla alusta loppuun saakka itse omassa keittiössämme.
Valikoimastamme löytyvät perinteiset joululaatikot, kuten kestosuosikit lanttu- ja porkkanalaatikko sekä imelletty perunalaatikko. Perinteisten joululaatikoiden ohella tilausvalikoimastamme löytyy muun muassa perinteisten tuttujen laatikoiden rinnalle suureen suosioon noussut bataattilaatikko.

Perinteinen joulukinkku

Perinteinen joulukinkku on monelle suomalaiselle ehdottomasti se joulupöydän tärkein herkku. Joulukinkku paistetaan hitaasti matalassa lämmössä ja kuorrutetaan sinapilla ja korppujauholla. Pepper Cateringilla valmistamme tilauksesta seuraavat vaihtoehdot: kokonainen kypsä kinkku, savustettu kinkku kokonaisena tai valmiiksi siivutetut joulukinkkusiivut.

Joulupöydän rosolli ja alkupalat

Jouluiset salaatit valmistetaan viime hetkellä juuri ennen jouluruokien noutoa. Näin takaamme, että tuoreista aineksista kootut salaatit säilyvät parhaimmillaan koko joulun ajan. Perinteisen jouluisen rosollin ja kestosuosikin metsäsienisalaatin lisäksi voit tilata Pepper Cateringin herkullisia jouluhittejä: punajuuri-aurajuustosalaattia sekä Waldorf-salaattia.

Pepper Cateringin makeat joulukakut

Joulun ihanimmat kakut löytyvät Pepper Cateringin tilausruokavalikoimasta. Tämän joulun tilausruokien listalta voit valita joko jouluisen glögijuustokakun tai puolukkakinuskijuustokakun. Pepper Cateringin joulukakut eivät ole kuivakakkuja, vaan ne ovat kosteita kahvipöydän kuningattaria. Joulun kahvipöydän keskipisteenä onkin mielestämme näyttävä jouluinen kakku!

Jouluruokien tilaus ja nouto Pepper Cateringiltä

Jos tilaat jouluruokaa kotiin Tampereella tai Tampereen lähistöllä, niin kannattaa valita varma ja ammattitaitoinen Pepper Catering!
Tilaa jouluruoat helposti suoraan verkkokaupastamme
Verkkokauppaan
Lehtimäenkatu 3, 37150 Nokia
Lisätietoja jouluruokien tilaamisesta saat puhelimitse 044 732 5366, WhatsAppilla 044 732 5366 tai sähköpostilla myynti@peppercatering.fi.
Hyvää joulun odotusta!