Siirry sisältöön
tarjoilja kaataa viiniä lasiin kauniisti katetussa pöydässä

Referenssit

Pepper Catering – täydellinen valinta cateringiin

Olemme ylpeitä esitellessämme yhteistyökumppaneita, jotka ovat valinneet meidät cateringpalvelujensa toteuttajiksi. Tutustu näihin luotettaviin referensseihin ja näe, miten me olemme auttaneet heitä toteuttamaan onnistuneita tapahtumia. Mikäli sinun tapahtumasi kaipaa toteuttajaa ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Teemme ehdotuksen tarjoiluista mielellämme.

Tampereen AutoCenter Oy – Range Rover -kutsuvierasillallinen

Tapahtuman päivämäärä: Torstai 16.5.2024
Tapahtuman luonne: Range Rover –kutsuvierasillallinen, AutoCenter Tampere
Järjestäjät:  Tampereen AutoCenter Oy, Noblevents, Pepper Catering Oy
Haastateltavana: Jakke Rosenlund, Head Of Business, Tampereen AutoCenter Oy

 

Miksi valitsitte Pepper Cateringin?

“Haimme tapahtumaamme ensisijaisesti laadukasta toimijaa. Halusimme vapauttaa aikaa olennaiseen, emmekä halunneet toimia itse järjestäjänä ja tästä syystä tapahtuman järjesti tapahtumatuottaja Noblevents, joka suositteli Pepper Cateringiä hyvien palautteiden ja ammattimaisen otteen perusteella.

Olimme tyytyväisiä siihen, että Pepper Catering suhtautui tapahtuman järjestämiseen asiaankuuluvalla vakavuudella ja tapahtumapaikka käytiin katsomassa etukäteen. Suunnitteluja tehtiin paikan päällä hyvissä ajoin, joka loi luottamuksen tapahtuman onnistumisesta.”

 

Miltä ruoka maistui ja miltä esillepano näytti?

“Vieraamme kertoivat, että ruoka oli erittäin hyvää. Ja on sanottava, että menussa ollut lammas oli mureinta, mitä olen ikinä syönyt.
Esillepano oli sovitusti fine dining -tyyppinen, ja onnistui juuri sellaisena, mitä tilaisuuteemme haettiinkin.”

 

Miten henkilökuntamme onnistui tilaisuudessa?

“Mielestäni tapahtumaan oli varattu riittävä määrä ystävällistä henkilökuntaa, joten liikaa odotteluja ei tullut ruoan tai juomien osalta. Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin, eikä itse tarvinnut huolehtia mistään ruokailuun tai juomiin liittyvästä, vaan aikaa riitti asiakkaille ja vieraille kuten oli tarkoituskin. Mieleeni ei jäänyt mitään erityistä, mikä olisi täytynyt tehdä toisin, vaan kaikki meni juuri niin, kuin oli sovittu.”

 

Kenelle suosittelisitte Pepper Cateringin palveluja?

“Suosittelen Pepper Cateringia sellaiselle, joka kaipaa hiukan “fiinimpää” kattausta ja hyvin organisoitua tapahtumaa. Mielestäni Pepper Catering sopii asiakkaille, jotka haluavat mahdollisimman kokonaan valmiin paketin ilman, että itse joutuu antamaan suurta panostusta tai järjestelemään asioita.

Käytämme taatusti Pepper Cateringin palveluita uudelleen yrityksen tapahtumissa ja toivottavasti joskus myös omissa perhejuhlissamme.”

Juttuun haastattelimme Autocenterin Jakke Rosenlundia, joka on Head Of Business Tampereen AutoCenter Oy:ssa.

 

 

Avainsanat: referenssit, yritystapahtumat, yritysjuhlat Pirkanmaa, catering Tampere, pitopalvelu Tampere

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös: