Siirry sisältöön
Ristiäiset ja nimiäiset.

Ristiäiset ja nimiäiset

Ristiäiset tai nimiäiset ovat pienokaisen ihka ensimmäiset juhlat, ja niistä on mukavaa nauttia asiaankuuluvalla tavalla herkullisten ruokien parissa. Pepper Cateringin pitopalvelun ansiosta te voitte keskittyä täysin sydämin juhlahumuun luoden unohtumattomia muistoja perheen ja läheistenne kanssa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa puolestanne ruokatuotteiden valmistuksen, toimittamisen juhlapaikalle, esillepanon sekä tarjoilun. Mikä parasta, teidän ei tarvitse huolehtia juhlan jälkeisestä tiskivuoresta, sillä henkilökuntamme palveluihin kuuluu myös käytettyjen astioiden korjaaminen pois pöydistä. Astiavuokraus onnistuu helposti kauttamme, joten voitte tarvittaessa myös vuokrata verkkokaupastamme tarjoilu- ja ruokailuastioita upean esillepanon takaamiseksi!

Räätälöi ristiäismenu teille sopivaksi kokonaisuudeksi

Ristiäisten ja nimiäisten budjetti mietityttää jokaista juhlan järjestäjää, ja voimmekin todeta, että Pepper Cateringilta löydätte loistavia menukokonaisuuksia edulliseen hintaan laadusta tinkimättä. Ristiäismenun / nimiäismenun hinta määräytyy vieraiden ja mukaan, joten järjestäjän kannattaakin pohtia, onko perinteinen kahvitarjoilu riittävä, vai saapuuko vieraita kauempaakin juhlimaan perheen uusinta tulokasta. Tällöin isäntäväen on hyvä varautua kakkukahveja runsaampaan kattaukseen.

Jokainen juhla on tärkeä ja yksilöllinen, joten Pepper Catering tarjoaa mahdollisuuden myös täysin kustomoituun menukokonaisuuteen. Voitte luoda juuri teidän tarpeitanne vastaavan menun, joka koostuu toinen toistaan herkullisimmista ruuista. Kanssamme asioiminen on helppoa alusta loppuun ja pyrimme toteuttamaan toivemenut jokaisen asiakkaamme kohdalla. Tutustukaa valikoimiimme, ja luokaa juuri teidän näköisenne menukokonaisuus!
Ristiäis- ja nimiäismenumme löytyvät vain klikkauksen päästä, joten tutustu laajaan valikoimaamme ja jätä tarjouspyyntö! Jättämällä tarjouspyynnön et sitoudu mihinkään, mutta saat alustavan hinta-arvion pitopalveluun.

Tutustu ristiäis- ja nimiäismenuihimme tästä

Esimerkkitarjoiluja

Häät

Muistotilaisuus

Pikkujoulut

Ristiäiset ja nimiäiset

Syntymäpäivät

Valmistujaiset

Yritysjuhlat