Häämenut

Tervetuloa tutustumaan Pepper Cateringin häämenuihin! Paljon kehuja saaneen juhlamenun laajasta valikoimasta hääpari voi poimia suosikkinsa juuri omannäköiseen häämenuunsa. Pepperin juhlamenusta löytyy ravintolatasoisia herkkuja aina alkupaloista suussa sulaviin jälkiruokiin.
Hääpäivän juhla-ateria koostuu perinteisesti alku-, pää- ja jälkiruokatarjoiluista. Juhlamenusta poimit oman valintasi mukaan kolme alkusalaattia, kaksi alkuruokaa, yhden pääruoan, kaksi lisuketta ja yhden jälkiruoan tai kakun. Valinnan helpottamiseksi Pepper Cateringin taitavat ammattilaiset ovat valikoineet etukäteen toinen toistaan maistuvampia ruokalajivaihtoehtoja, joista on helppo koostaa uniikki ja omaan juhlaan sopiva häämenu. Listalta löytyy suosituimmat hääruoat unohtamatta trendikkäitä variaatioita. Voitte myös tiedustella täysin räätälöityä häämenuta.
Shamppanja kilistys
Herättikö Pepper Cateringin häämenu kiinnostuksesi? Jätä meille tarjouspyyntö ja kerro meille toiveistasi, niin palaamme asiaan pikimmiten hinta-arvion kera. Tarjouksen saat sitoumuksetta.
Lue lisää, kuinka Pepper Catering auttaa häiden järjestämisessä