Siirry sisältöön
kivijalkamyymälä, liikehuineisto, ulko-ovi hautaustoimistoon, ulkokukkia, liiektilan ikkunat

Hautauspalvelut Kanssasi

Osoite: Korkeemäenkatu 12, 37100 Nokia

Puh: 041 3109 108

Email: toimisto@hautauspalvelutkanssasi.fi

Yrityksen kotisivut

Hautauspalvelut Kanssasi

Max. henkilömäärä: kabinetti 14 tai juhlatila 50 hlöä

Kuvaus:

Hautauspalvelut Kanssasi on täyden palvelun hautaustoimisto Nokialla. Palvelemme kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä asioissa sydämellä ja tasa-arvoisesti, kunnioittaen ja kuunnellen vainajan sekä omaisten toiveita. Meillä on nykyaikaiset tilat, jonne jokaisen on helppo tulla.

Hautauspalvelut Kanssasi liiketiloissa on kaksi erikokoista juhlatilaa, juhlahuone ja kabinetti. Juhlatilat ovat sisustettu tyylikkäästi ja sopii niin ilon kuin surun juhlaan. Teemme kukkakoristelut tilaustyönä toiveiden mukaisesti juhlahuoneisiin.

Juhlahuone on sisustettu ajattoman tyylikkäästi. Siellä voitkin juhlia esimerkiksi ristiäisiä, syntymäpäiviä ja muistotilaisuuksia – kaikkia elämän juhlia. Tilassa on istumapaikkoja 50 hengelle. Pöytäryhmiä saa muokattua haluamalla tavalla.

Tyylikäs kabinetti sopii pienimuotoisiin juhliin, sekä toimii myös kokoustilana. Istumapaikkoja on 14 hengelle. Juhlahuoneiden aulassa on digiflyygeli ja äänentoistolaitteet, puheita sekä musiikkia varten.

Tiloissamme on myös pitopalvelua varten keittiö sekä astiasto. Pitopalvelun voimme varata puolestanne tai halutessa sen voi varata itsekin. Pitopalvelun osalta teemme yhteistyötä Pepper Cateringin kanssa. Selaa menuja muistotilaisuuteen.

 

Avainsanat: hautauspalvelu Nokia, hautaustoimisto Nokia, muistotilaisuus Nokia, Nokia ristiäiset, hautaustoimisto Nokialla, kabinetti Nokia

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös:
Lisää tähän saamasi etukoodi, niin saat edun!