Siirry sisältöön
Häät ja juhlatilaisuudet.

Kuvauskampanja

Jaa juhlatunnelmasi muiden kanssa! Kun toteutat juhlasi Pepper Cateringin kanssa ja sitoudut kampanjaan, saat juhliisi upean edun jo etukäteen! Lähetä meille hääjuhliesi tai tapahtumasi kuvia, videoita ja tarinoita. Lähettämällä vähintään 5 kuvaa, saat juhliisi näyttävän Macarons-leivostornin (arvo 120 €), joka sisältää hienon kerrosvadin sekä Macarons-leivoksia yli 40 hengelle!

Kuvausohjeet

Voit jakaa kuvia yleisestä kattauksesta, tunnelmasta, juhlaparista, tarjoiluista ja juhla-ateriasta mielellään niin, että toimittamamme palvelu näkyy kuvissa. Jos kuviin liittyy tarinaa tai haluat kertoa hauskoja kömmähdyksiä tai mielenkiintoisia tarinoita juhliisi liittyen, voit lisätä ne ”Viesti” -osioon. Kuvien tulee olla hyvälaatuisia. Lähettämällä kuvat sitoudut kuvauskampanjan sopimusehtoihin.

Lähettämällä kuvat sitoudut siihen, että Pepper Catering saattaa julkaista kuvat ja tarinat verkkosivuillaan tai sosiaalisen median kanavissaan. Huomioithan tämän ennen kuin jaat tunnistettavia kasvokuvia. Muista mainita kuvien lähetyksen yhteydessä nimesi, sekä juhlapaikka sekä päivämäärä, milloin juhlat on järjestetty.

Onnistuneita esimerkkikuvia kuvauskampanjasta

Osallistu kuvakampanjaan

PP dot KK dot VVVV
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.