Siirry sisältöön
keltainen puurakennus, kiviportaat, sininen kesätaivas, lämmin kesäpäivä, puita

Vahannan nuorisoseuran talo

Osoite: Kuruntie 779, 34130 Ylinen

Puh: 040 779 0264 (Hanna Kiiala)

Email: yhteys@vahannannuorisoseura.fi

Juhlapaikan kotisivu

Vahannan nuorisoseuran talo

Maks. hlö. määrä: 130

Tilat eriteltynä: Juhlasali + näyttämö, kokouskellari

Piha/terassi: Suuri piha-alue

Erityistä: Perinteinen suomalainen miljöö

Kuvaus:

Vahannan nuorisoseurantalo Ylöjärvellä sopii hyvin erilaisten juhlien, tapahtumien, kokousten ja vaikkapa lasten synttäreiden pitämiseen.

Juhlasali on nuorisoseurantalon isoin yhtenäinen tila, joka on mahdollista sisustaa omaan käyttötarkoitukseen sopivalla tavalla. Juhlasalissa on erilaisiin esityksiin sopivalla valo ja äänitekniikalla varustettu näyttämö. Näyttämölle on oma sisäänkäynti ja backstage. Liikuntarajoitteisille on esteetön pääsy talon yläkerrokseen, jossa juhlasali sijaitsee.

Talolle voi tuoda tullessaan omat juomat ja ruuat. Vahannan Nuorisoseura toimii yhteistyössä Pepper Cateringin kanssa. Pepper Cateringin kautta saat juhliisi vaivattomasti maukkaat tarjoilut toimitettuna suoraan talon juhlatiloihin. Vahannan Nuorisoseuran tiloja vuokratessa saat käyttöösi alekoodin, jota voit hyödyntää catering-tilausta tehdessäsi.

Tarvittaessa juhliin ja tapahtumiin saa vuokrata talon astiastoa. Astiastosta löytyy lautaset, lasit, aterimet, kahvikupit, tassit sekä tarjoiluastioita. Keittiö on tilava ja siellä onnistuu isojenkin tarjoiluiden organisointi.

Talon voi vuokrata kokonaan omaan käyttöön tai pienempiin tilaisuuksiin vain osan talosta. Vuokra-ajan voi sopia joustavasti ja tilassa voi jatkaa juhlimista myös puolen yön jälkeen.

Kokouskellaria vuokrataan pääsääntöisesti kokousten pitopaikaksi. Varustukseen kuuluu kokoustekniikkaa, kuten valkotaulu, videotykki, WEB-kamera sekä oma keittiö ja wc.

Avainsanat: Vahannan nuorisoseurantalo juhlatila, juhlatilat Ylöjärvi, häät Ylöjärvi, kokoustila Ylöjärvi, Vahannan nuoriseuran talo, juhlatilat Ylöjärvellä

Tarjouspyyntö kumppanit

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös:
Lisää tähän saamasi etukoodi, niin saat edun!