Siirry sisältöön
punainen vanha navetta, maalaismaisema, hiekkatie, kesä

Juhlatila Virrin tila

Osoite: Virrintie 39, 38220 Sastamala

Puh: 050 917 6466 / Kalle Hanhijärvi, 050 366 6953 / Leena Virri-Hanhijärvi

Email: virri(ät)virrintila.fi

Juhlapaikan kotisivut

Virrin tila

Maks. hlö. määrä:  120

Tilat eriteltynä:

Kesäaikaan  suuli ja tallin parvi soveltuvat jopa 120 hengen juhliin.

Tallin parvessa voidaan järjestää pienempiä tilaisuuksia. Suuli puolestaan sopii erinomaisesti ohjelma- ja illanviettopaikaksi, sillä sieltä löytyy tilaa tanssilattialle sekä esiintymislava.

Talvisaikaan päärakennuksen pirtti soveltuu pienempiin perhejuhliin. Pirtti on kooltaan noin 70 m2 ja ruokailutilaa on yhteensä jopa 40 hengelle.

Piha/terassi: Suulin avaralta sisäänkäynniltä on kaunis näkymä tilan pihalle ja peltomaisemaan.

Erityistä: Alueelta löytyy savu- ja rantasauna uintilaitureineen. Majoittumismahdollisuus Virrin tilan päärakennuksessa.

Kuvaus:

Jos kaipaat tilaisuudellesi maalaismiljöötä ja historian siipien havinaa, niin nyt tuli bingo!

Virri on  vanha sukutila, joka on ollut saman suvun hallinnassa jo yhdentoista sukupolven ajan. Sastamalan Lantulassa Vesilahdentien varrella sijaitseva Virrin talo on ollut nykyisellä paikallaan jo 130 vuotta. Pihapiirissä olevat heinäsuuli ja tallin parvi on muutettu 2005-2020 juhlakäyttöön sopiviksi. Virrin tila sopii juhlien lisäksi erilaisten kokouksien, koulutuksien, virkistyspäivien viettopaikaksi. Kaikkiin tiloihin on saatavilla valkokangas ja projektori, wifi sekä useita pöytiä ja tuoleja.

Kokouksen tai koulutuksen lomassa voi rentoutua maaseudun rauhassa, kauniissa pihapiirissä. Kokouksen jälkeiseksi ajaksi tai virkistyspäiväksi on mahdollista vuokrata läheisen lammen rannalta savusauna, kesäsauna ja kota, joissa pääsee nauttimaan rentouttavista löylyistä, uimisesta ja vaikka makkaran tai muurinpohjalettujen paistamisesta. Ruokailut ja kahvitukset onnistuvat mainiosti joko päärakennuksessa, suulissa tai tallin parvessa. Cateringin ja pitopalvelun osalta Virrin tila tekee yhteistyötä Pepper Cateringin kanssa.

 

 

Avainsanat: Virrin tila juhlatila, Virrin tila Sastamala, häät Sastamala, kokoustila Sastamala, Virrin tila, nostalginen juhlapaikka pirkanmaa, vanhanajan juhlatila Tampere

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös:
Lisää tähän saamasi etukoodi, niin saat edun!