Siirry sisältöön
vanha navetta, juhlakatos pihassa, aurinkoinen sää, sininen taivas

Juhlatila Hyrkin navetta

Osoite: Punkalaitumentie 33, 38250 Sastamala 

Puh: 040 504 5989

Email: info@hyrkinnavetta.fi

Juhlapaikan kotisivu

Juhlatila Hyrkin navetta

Maks. hlö. määrä: 100

Tilat eriteltynä: Navetta ja vanhanajan parvi

Piha/terassi: Suuri piha-alue

Erityistä: Maalaismiljöö

Kuvaus:

Juhlatilamme sijaitsee Sastamalan Vammalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vain 50 kilometrin päässä Tampereelta.  

Tunnelmallinen kivinavetta on rakennettu 1900-luvun alussa. Tilamme sopivat erilaisten juhlien viettopaikaksi. Talviaikaan juhlatilana toimii alakerta ja kesäkautena käytössänne on myös vanhanajan parvi.  Alakerrassa voitte juhlia vuodenajasta riippumatta paksujen kiviseinien sisällä, lämpimässä paukkuvilta pakkasilla tai kesällä viileydestä nauttien.  Vanhanajan parvi kutsuu juhlijoita ylisilleen kesäkuusta elokuuhun. Parven vuokraaminen muuna aikana on sovittavissa ajankohdasta riippuen erikseen.  

Viikonloppuisin kesä-elokuussa vuokraamme navetan pääsääntöisesti aina kokonaisuudessaan. Muina aikoina tilojen vuokraaminen erikseen on mahdollista. Vuokrahintamme ei sisällä kahvi- tai ruokailuastioita eikä pöytäliinoja, vaan halutessanne ne ovat vuokrattavissa erikseen. 

Hyvin varustellussa keittiössämme valitsemanne cateringyritys saa mainiosti loihdittua juhlaherkkunne tarjolle. Tiloissamme ei ole A-oikeuksia.  Pitopalvelun osalta teemme yhteistyötä Pepper Cateringin kanssa.

Meillä on tarjota myös yöpymismahdollisuus max. 20 henkilölle. Voitte varata majoituksen juhlavieraidenne yöpymistä varten. Noin 300 metrin päässä juhlatilasta sijaitsee pienkerrostalo, josta löytyy 8 kpl kahden hengen huoneita ja 2 kpl yhden hengen huoneita. Huoneistossa on yhteiset keittiö-, oleskelu-, wc- ja suihkutilat. 

 

Avainsanat: Hyrkin navetta juhlatila, juhlatilat Hyrkin navetta, häät Sastamala, kokoustila Sastamala, juhlatilat Sastamala

Lähetä tarjouspyyntö sitoumuksetta

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös:
Lisää tähän saamasi etukoodi, niin saat edun!