Siirry sisältöön
ali-marttilan juhlatila, punainen vanha puutalli, kesä, päätalo

Juhlatila Kangasala Ali-Marttilan Juhlatalli

Ali-Marttilan Juhlatalli

Maks. hlö. määrä: 150 

Tilat eriteltynä: Istumapaikkoja 150:lle. Tallin salin lisäksi parvi, jossa myös istumapaikkoja (3 x 6 hlön pöytä, mahtuu enemmänkin) 

WC:t: 2 kpl saliin johtavalla käytävällä 

Piha/terassi: Suuri piha-alue, jossa katettu terassi tallin päässä

Erityistä: Pihapiirissä olevaa ”Vaarin pirttiä” voi vapaasti käyttää juhlissa haluamallansa tavalla. Lisäksi vielä erillinen Juhlatalo.

Kuvaus:

Ali-Marttilan myös talvikäyttöön soveltuvan Juhlatallin avara yhtenäinen tila mahdollistaa pöytäpaikat yli 150 juhlavieraalle. Tila sijaitsee Tampereen läheisyydessä ja Kangasalan kirkonkylään on matkaa noin kolme kilometriä. Pihapiirissä on tilavat pysäköintialueet.

Suomalainen perinteinen maatalo juhlatalleineen, aittoineen sekä pihapiireineen tarjoaa yrityksille mahdollisuuden järjestää asiakastilaisuuksia tavallisuudesta poikkeavissa puitteissa. Erityisesti ulkomaiset vieraat arvostavat ainutlaatuista mahdollisuutta tutustua suomalaiseen asumis- ja elämäntapaan Ali-Marttilan talossa.

Juhlatalli taipuu monenlaiseen tarkoitukseen: tilan erinomainen akustiikka tarjoaa hyvät puitteet vaikkapa musiikkitapahtumien järjestämiseen tai teatteriesityksiin. Sisätilan ja pihapiirin yhteiskäyttö mahdollistaa myös suurempien yleisötilaisuuksien järjestämisen. Tilaisuutta on mahdollista valmistella edellisinä päivinä ja siivouksen voi tehdä juhlan jälkeisenä päivänä.

Livemusiikkia voi soittaa klo 24.00 asti ja juhlien tulee päättyä viimeistään klo. 02.00. Juhlatallista löytyy videotykki sekä pa-kaiutin ja mikrofoni puheisiin ja musiikin soittamiseen. Iso ja kaunis pihapiiri on käytössä juhlijoille. Pihaan on mahdollista pystyttää mm. telttoja tai katoksia tarpeen mukaan.

Tarjoilut tilaisuuteen on mahdollista järjestää asiakkaan omasta toimesta tai käyttää laadukkaita ja luotettavia yhteistyökumppaneitamme, kuten Pepper Cateringia. Juhlatalliin ei kuulu astioita tai pöytäliinoja, vaan ne voidaan vuokrata pitopalvelun kautta.

Facebook

YouTube

 

 

Avainsanat: Ali-Marttilan juhlatila, Juhlatalli Kangasala, häät Kangasala, Ali-Marttila Kangasala, Juhlatalli Ali-Marttila

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

PP dot KK dot VVVV
Syötä esim. 10:00 - 14:00
Onko tarjottavien lisäksi toiveenanne myös:
Lisää tähän saamasi etukoodi, niin saat edun!