Yritys

Työntekijät
Pepper Catering on osa yksityistä ja perheomisteista ravintolayhtymää, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden päähän. Tällä hetkellä Pepper Catering työllistää kymmeniä ravintola-alan työntekijöitä. Panostamme tiimissämme ammattitaitoon, ja meillä onkin yrityksenä vankkaa osaamista monipuolisesta ravintolatoiminnasta. Jotta sinun tärkeä päiväsi olisi ennen kaikkea ikimuistoinen, mutta myös täynnä upeita makuelämyksiä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden helposti tilattavaan pitopalveluun sekä yksittäisiin tilausruokiin. Tuotteidemme kirjo vaihtelee rehdistä kotiruosta loistokkaisiin menukokonaisuuksiin, jotka sisältävät useamman hienostuneen ruokalajin. Alan ammattilaisista koostuva henkilökuntamme varmistaa, että juhlatarjoilu sujuu kuin tanssi aivan alkuruoasta jälkiruokakahveihin saakka!

Pepper Cateringin historia

2018 Pepper Catering aloittaa toimintansa
Pepper Cateringin toiminta käynnistyy. Alkusiemenenä toiminnallemme toimi liiketoimintakaupalla hankittu Pito-Kalaasi Nokialta. Kun vielä heti käynnistyksen jälkeen Juhla- ja pitopalvelu Kristalli yhdistyi kokonaisuuteen, saatiin toiminnalle räjähtävä alku heti ensimmäiseen kesään.
2019 Ensimmäiset häämessut
Heti alusta asti on ollut selvää, että hääsesonki tulee olemaan Pepper Cateringille merkittävää aikaa ja sitä vauhdittaakseen osallistuimme ensimmäistä kertaa Tampereen Häämessuille. Vastaanotto messuilla oli huikea ja toi mukanaan paljon uusia kontakteja ja tilauksia.
2020 Korona iskee suomeen
Korona katkaisee Pepper Cateringin hienon nousun. Rajoitukset alkavat kurittamaan koko alaa ja samalla myös meidän toiminta joudutaan ajamaan välillä täysin horrostilaan.
2021 Jani Salmela mukaan toimintaan
Keittiön moniosaaja ja ammattilainen Jani Salmela kiinnostuu Pepper Cateringin toiminnasta ja aloittaa toiminnan hiomisen. Alun konsultaation jälkeen Jani hyppää laivamme kapteeniksi ja luotsaa sitä kohti koronan jälkeistä aikaa.

Avainhenkilöt